Leder i politiet? Se hvorfor det lønner seg å være medlem i NPL

Uorganisert eller på leting etter et nytt fagforeningstilbud? Norges Politilederlag er en del av Parat og organiserer ledere på alle nivåer og fagområder i politietaten.

Bli medlem i dag og få 3 måneder gratis medlemskap

Politietaten har vært igjennom en stor omstilling de siste årene. Reformen har skapt særlige utfordringer for de av oss som er ansatt i lederstillinger. I usikre og krevende tider er det viktig at du velger en fagforening som jobber for dine interesser! Les mer

NPLs og Parats tillitsvalgte hjelper deg å fremme gode og velbegrunnede lønnskrav. Våre medlemmer i politietaten har ved lokale forhandlinger de siste årene oppnådd bedre lønnsutvikling enn gjennomsnittet for etaten.

Hva får du som medlem?

NPL's hovedmål er å jobbe for lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene. I tillegg har vi stort fokus på medlemmenes formal- og realkompetanse og generell utvikling av politiets tjenester og organisering.

Som medlem får du også tilgang til medlemsfordelene i NPL og Parat, bl.a. innen bank, forsikring, kompetanse og god juridisk bistand i arbeidsforholdet Les mer

Hva koster det?

For medlemmer i Norges Politilederlag er kontingenten 1,15 prosent av brutto lønn (opp til og med lønnstrinn 70, 692.000 per juni 23, max kontingent blir da 663 kr) pluss 1,15% av eventuelle faste tillegg.

+ kr 300,- pr mnd for obligatoriske forsikringer

+ lokalkontingent kr 100,- pr mnd

Du kan trekke fra 7700 kroner på skatten.

Sjekk ut medlemsfordelene, det vil lønne seg og du vil spare mye!

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS